Tryckeri göteborg Screen

Screentryckeri

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med ett offertförslag. Har du frågor om leveranstider eller vilken tryckteknik som är lämpligast är du välkommen att ringa oss på 031-45 10 20.

Offertuppgifter

 Vet ej Screentryck Transfertryck Brodyr Digitaltryck Annat Fram (brösttryck) Bak (ryggtryck) Vänster bröst Höger bröst Vänster arm Höger arm Annan placering Egna klädesplagg Hjälp med framtagning av klädesplagg

Tryckmotivet skall vara i vektoriserad EPS, PDF eller AI-format. Finns inte dessa format så bifoga det underlag som finns tillgängligt.
Vid större filer än 10 MB använd tjänsten sprend.se för att skicka filen och ange adressen info@eklanda.com.


Kontaktuppgifter

Annika Axelsson - Grundare på Dem Collective

"Vi är ett klädföretag som inte vill utnyttja vare sig människor eller miljö och därför väljer vi noga vilka vi samarbetar med. Personalen på Eklanda Screen är mycket lyhörda och hjälper oss ta fram tryck som gör minsta möjliga avtryck på miljön. Med stor entusiasm söker de hela tiden efter nya tryckfärger och tillsammans tar vi ett miljöansvar i arbetet med att hela tiden bli bättre. För oss är det viktigt att ha en personlig relation och ett långvarigt samarbete som grund för utveckling och den transparens vi uppvisar mot våra kunder. Eklanda Screen är en viktig partner i vårt arbete att skapa förtroende och förståelse på marknaden."

Ring oss direkt:

031-45 10 20