Tryckeri göteborg Screen

Screentryckeri

OFFERT

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med ett offertförslag. Har du frågor om leveranstider eller vilken tryckteknik som är lämpligast är du välkommen att ringa oss på +46 31-45 10 20.

  Offertuppgifter

  Vet ejScreentryckTransfertryckBrodyrDigitaltryckAnnat


  Fram (brösttryck)Bak (ryggtryck)Vänster bröstHöger bröstVänster armHöger armAnnan placering


  Egna klädesplaggHjälp med framtagning av klädesplagg

  Klicka här för att ladda upp

  Tryckmotivet skall vara i vektoriserad EPS, PDF eller AI-format. Finns inte dessa format så bifoga det underlag som finns tillgängligt.
  Vid större filer än 10 MB använd tjänsten sprend.se för att skicka filen och ange adressen info@eklanda.com.

  Kontaktuppgifter

  "Staples Brandpartner skapar kundunika lösningar utefter kundens behov, situation och önskemål. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där Brandpartner är en proaktiv partner och står för design- och produktutveckling, sourcing, produktion, transport, lagerhållning, e-handelslösning, förädling, distribution, betalningslösning, kundtjänst, uppföljning & optimering samt självklart finansiering. Allt detta görs in-house, av Brandpartners egen personal och i vårt egna lager. Produkterna varierar givetvis från kund till kund och uppdrag till uppdrag där vi med vår specialistkompetens levererar allt från egendesignade produkter, producerade i fabriker på andra sidan jordklotet, till mer närliggande europeiska och svenska grossister. Allt enligt våra samt kundens etiska, miljömässiga, kvalitativa och ekonomiska krav. Eklanda Screen är en av våra samarbetspartner, de har hjälpt oss med textila applikation i snart 15 år och det funkar utmärkt"

  HENRIK SMEDSGÅRD - CEO Staples Branding Solutions AB