Tryckeri göteborg Screen

Screentryckeri

Att trycka digitalt ger ofta ett perfekt resultat. Med digitaltryck kan trycket bli unikt helt utifrån kundernas egna önskemål. Vill man veta mer, läs här!

Digitaltryck – Vad är det?

Att trycka digitalt är en relativ ny tryckteknik och har som mål att se till att hela processen med tryckningen ska bli så enkel som möjligt. Detta innebär att allt underlag som ska tryckas skickas från en dator direkt till en tryckpress. Varje tryck kan bli unikt med nya uppgifter på de olika arken samt att det går smidigt att genomföra eventuella ändringar.

Varför ska man använda digitaltryck?

Det går att använda digitaltryck till det mesta allt från minsta lilla klistermärket och visitkort, till rollups och stora banderoller. Detta gör att aktuella budskap kan tryckas med en gång, samtidigt som tryckmetoden är snabb, ekonomisk och flexibel.

Med digitaltryck är det enkelt att få de rätta färgerna då all färgsättning sker digitalt, samt att är färgåtergivningen är perfekt. För tryckerier är det bra med ett digitalt tryck då upplagan kan användas direkt efter att det är färdigtryckt. Vilket beror på att det tryckta är klart och torrt så fort materialet kommer ut från pressen. Det gör att kunden kan få sina visitkort, klistermärken och andra produkter mycket snabbare.

Digitaltryck har flera fördelar

En intressant fördel med digitaltryck är att tryckeriet med enkelhet kan samarbeta med andra tryckerier utomlands, vilket är ypperligt för företag med internationell kundbas. Som svenskt tryckerier kan man med andra ord förlägga själva tryckningen på ett tryckeri i ett annat land där kunderna befinner sig i. Med detta får kunden en lägre kostnad mycket tack vare att vi slipper onödiga leveranskostnader och tullavgifter.

“Leveranstrygghet och kvalitet skiljer ax ifrån vete. Eklanda screen står för båda. När vi beställer tryck för idrottsevent, så får ingetdera brista. Detta är ofta specialplagg eller dyra Gore-Tex plagg, så det är extra viktigt att kunna känna sig trygg i den kvalitén Eklanda Screen levererar. Servicen och den raka och enkla kommunikationen är viktig, då man ofta måste ta snabba beslut. Jag har arbetat med Eklanda Screen både för Trendmark AB i över 15 år.”

BJÖRN SMIT - TRENDMARK AB